Hoe ons ondersteunen?


Hoe ons ondersteunen?

Je kan Plenty More vzw op verschillende manieren ondersteunen:

- Overmaken van een gift: de eenvoudigste manier om onze werking te ondersteunen is om ons een gift over te maken. Dit kan gestort worden op  IBAN: BE89 7360 4301 1985 BIC: KREDBEBB naam rekeninghouder: Plenty More vzw. Gelieve in de mededeling gift te vermelden.

- Plenty More VZW opnemen in uw testament: indien u graag een groter engagement wilt aangaan, kunt u overwegen onze organisatie op te nemen in uw testament. Op die manier kunt u na uw overlijden een blijvende impact hebben op de maatschappij. Bovendien heft de overheid voor (gedeeltelijke) nalatenschappen ten voordele van vzw's een vlak tarief 8,5% op de waarde van de goederen/gelden. Indien u enkel verre erfgenamen heeft die u graag iets wil nalaten, kan u een duolegaat overwegen. In deze situatie duidt u twee legaten aan: het verre familielid en een liefdadigheidsinstelling. De liefdadigheidsinstelling wordt aangesteld als algemene legataris en het verre familielid als bijzonder legataris. In het legaat wordt bovendien vermeld dat de algemene legataris instaat voor het betalen van de successierechten. Zij betalen een lager tarief op hun gedeelte en betalen bovendien alle successierechten van het verre familielid. Op die manier houdt het verre familielid meer over en bovendien krijgt een liefdadigheidsinstelling ook een bedrag. Voor meer informatie over hoe u ons in het testament kan laten opnemen of meer informatie over het duo-legaat, kan u ons altijd contacteren of surfen naar http://www.testament.be/nl/juridisch

- Deelnemen aan één van onze acties: Plenty More VZW organiseert regelmatig acties om extra financiële middelen te verzamelen. Om na te kijken welke acties op dit moment lopen, gelieve een kijkje te nemen op de actie pagina.

- Zelf een actie voorstellen: we staan altijd op voor interessante voorstellen om gelden voor Plenty More vzw te halen. Indien u een voorstel heeft, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten