Acties


Op deze pagina vindt u een overzicht van alle acties die door Plenty More vzw gehouden worden om aan de nodige middelen te geraken. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt indien er nieuwe acties worden georganiseerd.

Ticket Bonus/plus punten verzamelen

Bij deze actie kunnen klanten die winkelen in Carrefour/Delhaize en een klantenkaart bezitten punten verzamelen. Deze kunnen verkregen worden door gewone aankopen (1 punt per 2 euro) of door speciale bonnen in te ruilen (in dit geval krijgt de klant extra punten indien hij/zij een bepaald product koopt). Indien de klant het product van de bon niet nodig heeft, kan hij het vragen aan de groep of iemand interesse heeft. Indien koopt de eerste persoon het product en levert het dan tegen betaling naar persoon twee. Op die manier heeft persoon één de bon toch kunnen verzilveren.
Bij het verzamelen van 500 punten krijg je een waardebon van 5 euro die je kan verzilveren bij de volgende aankoop.
De deelnemers aan deze actie storten het bedrag van de bonnen door aan Plenty More vzw.
Voor meer informatie over de lopende aanbiedingen, zie
http://s13.zifboards.com/Plenty_More/index.php

Oude Kranten/tijdschriften verzamelen

Bij deze actie proberen we zoveel mogelijk oude kranten/tijdschriften te verzamelen. Nu wordt dit vaak bij het oud papier gezet, terwijl oud papier wel degelijk nog een waarde heeft. De bedoeling is dat iedereen zijn kranten bijhoudt. Op regelmatige tijdstippen zullen deze worden opgehaald door ons. We houden deze bij totdat we een paar ton aan papier hebben verzameld en laten dan een container plaatsen zodat we ze kunnen doorverkopen aan een oud papier handelaar.
Heb je interesse om mee te doen, aarzel dan niet om ons te contacteren!
Lotto krasspelen
Bij deze actie brengen we spelers die regelmatig een krasspel van Lotto aankopen samen. Om de kans om te winnen te verhogen poolen we de middelen van zoveel mogelijk spelers. Met deze bedragen kopen we dan verschillende loten aan. De winst van deze loten wordt dan verdeeld over al de deelnemende spelers. Voor deze dienst rekent Plenty More vzw 5% van de ingezette bedragen aan als commissie. Ook neemt ze 10% van de winst (3% indien de bedragen opnieuw worden ingezet). Deze bedragen zullen integraal worden gebruikt voor de projecten die Plenty More vzw ondersteunt.

Verkoop van vuilniszakken stad Antwerpen

We hebben een machtiging om vuilniszakken van de stad Antwerpen te verkopen. Surf naar onze webshop voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten